I. Ulusal Kadının ve Ailenin Güçlendirilmesi Sempozyumu Yalova Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi.

Kadın ve ailenin güçlendirilmesi konusunda farkındalık yaratmak ve bilimsel çalışmaları paylaşmak amacıyla Yalova Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen I. Ulusal Kadının ve Ailenin Güçlendirilmesi Sempozyumu başladı.

Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen açılış toplantısına Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürü Gülser Ustaoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Cahit Külekçi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek, il müdürlüleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Sempozyumda Bölümümüz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Dr. Zülal ŞAHİN, Öğr. Gör. Mahmut Sami KÖKTAŞ, Öğr. Gör. Deniz Arıcı birer bildiri ile katıldı.