Yalova Üniversitesi    shd@yalova.edu.tr 0226 815 55 00

Dünya Sosyal Hizmet Günü Etkinliği Yalova Üniversitesi'nde "Buen Vivir" temasıyla gerçekleştirildi.

Her yıl Mart ayının üçüncü haftası Salı günü Dünya Sosyal Hizmet Günü olarak anılmaktadır. Bu bağlamda Yalova Üniversitesi, Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü öğretim elemanlarının katkısı ile hazırlanan hazırlanan program Çınarcık Meslek Yüksekokulu Amfisinde, Öğr. Gör. Mahmut Sami KÖKTAŞ moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Göç Araştırmaları Derneği kurucu üyesi Doç. Dr. Polat Sait ALPMAN ve Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Sosyal Hizmet Uzmanı Onur ÖNCÜ'nün seminer vermesi ile gerçekleştirildi.

Küresel düzeyde gerçekleştirilen etkinliklere konu olan Dönüştürücü Değişim İçin Ortak Gelecek: Buen Vivir temalı etkinlikte iyi yaşam ve iyi hissetmek konularına odaklanıldı. Seminer programı, meslek yüksekokulu öğrencilerinden gelen soru cevap faslı ile devam etti.

Seminerin gerçekleştirilmesindeki katkıları sebebiyle Doç. Dr. Polat Sait ALPMAN ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Onur ÖNCÜ beye teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile program tamamlandı.