Sosyal Güvenlik Sistemi, Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele ve Genel Sağlık Sigortası konuları hakkında seminer düzenlendi.

Yalova Üniversitesi, Çınarcık Meslek Yüksekokulu, Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü, Sosyal Hizmetler Programı ile Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 05.12.2023 tarihinde  "Sosyal Güvenlik Sistemi, Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele ve Genel Sağlık Sigortası" konuları hakkında seminer düzenlendi.

Seminer;

Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Sami TUŞİK; Şef Hilal ÇAKAR ve V.H.K.İ. Yunus CİDAL tarafından verildi. Seminere okulumuz akademik ve idari personeli ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer sonrası teşekkür belgesi takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile program sona erdi.