25. Ulusal Sosyal Hizmet Sempozyumuna Bölümümüz Öğretim Elemanları Katılım Sağladı.

Munzur Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği (SHUDER) birlikteliğiyle Türkiye genelinde Sosyal Hizmet Disiplini alanında en kapsamlı bilimsel etkinlik olarak her yıl düzenlenen “Sosyal Hizmet Sempozyumu”nun 25’incisi düzenlendi. Sempozyum “Cumhuriyet'in 100. Yılında Sosyal Hizmetin Dünü, Bugünü ve Geleceği” ana temasıyla 19-20-21 Ekim 2023 tarihlerinde Munzur Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde ve çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

19-21 Ekim 2023 tarihleri arasında Munzur Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 25. Ulusal Sosyal Hizmet Sempozyumuna Bölümümüz öğretim elemanları katılım sağladı.

Sempozyuma Bölümümüz öğretim elamanlarından öğretim görevlisi Dr. Zülal Şahin, öğretim görevlisi Deniz Arıcı, öğretim görevlisi Mahmut Sami KÖKTAŞ tarafından sempozyumda sunum gerçekleştirildi.

Sempozyuma katılım gösteren öğretim elemanlarımızı tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.