Yalova Üniversitesi    shd@yalova.edu.tr 0226 815 55 00

2024-2025 öğretim yılına başlayan öğrencilerimize yönelik uyum ve tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Bölümümüze 2024-2025  öğretim yılında kayıt yaptırarak öğretime başlayan 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen tanışma ve uyum (oryantasyon) toplantısına 1. Sınıf öğrencileri ile Bölümümüz öğretim üyeleri ve öğretim elemanları katılmışlardır.

Toplantıda bölümün genel tanıtımı, üniversite öğretimi, müfredat, mezuniyet ve kariyer süreci öğrencilerle paylaşılmıştır.  Programın bitiminde öğrencilerin soruları cevaplandırılmıştır.

Öğrencilerin bölümü, öğretim sürecini ve öğretim elemanlarını tanımaları sağlanmıştır.

Katılım gösteren öğretim elemanlarımıza ve aramıza yeni gelen öğrencilerimize teşekkür ederiz.