Yalova Üniversitesi    shd@yalova.edu.tr 0226 815 55 00

2022 - 2023 Öğretim yılı yaz stajını tamamlayan öğrencilerimizin dikkatine. 

Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölümü, Sosyal Hizmetler Programı öğrencisi olup yaz stajını tamamlayan öğrencilerimizin sınav takvimi aşağıdaki gibi planlanmıştır. 

30.10.2023  Saat 09.30 'da mezun durumda olan öğrencilerin staj sınavı yapılacaktır. 

30.10.2023 günü Saat 13.30'da 2. sınıfa devam eden 2. öğretim öğrencilerinin sınavı yapılacaktır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

31.10.2023 günü Saat 10.30'da 2. sınıfa devam eden 1. öğretim öğrencilerinin sınavı yapılacaktır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Not: Aşağıda bağlantı adresi bulunan formu öğrenciler doldurduktan sonra staj sınav saatleri belirlenecektir. İlgili formu sınava girecek tüm öğrencilerin doldurması zorunludur.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçerli bir mazereti nedeni ile staj sınavına gelemeyecek öğrencilerin, (mümkünse) önceden bildirmek şartı ile, staj sınavı daha sonra planlanacaktır. Planlanan tarihte staj sınavına gelmeyen ve geçerli bir mazeret beyanı ve belgesi olmayan öğrencilerin staj sınavı yapılmayacaktır.

 

Staj sınavı, başlangıç ve bitiş saatleri aşağıdaki bağlantı doldurulduktan sonra öğrenci sayısına göre belirlenecektir. Formu en geç 28 Ekim 2023 tarihine kadar doldurunuz. 29 Ekim Pazar günü ve sonrasında doldurulan formlar geçerli olmayacaktır.

https://forms.gle/zBcxcp525C8NugZJA

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dönem başarı ortalamanız (GANO) 1.8'in altında olduğundan dolayı veya Danışman hocanızla ders seçimleriniz hakkında değerlendirme sonrası Yaz stajını bırakmak veya Ders seçimi yapmakla ilgili bir nedenden ötürü işleminiz varsa Danışman hocanızdan aldığınız Akademik Danışmanlık sonrası Danışman hocanız yaz staj sınavına giremeyeceğinizi söyledi ise listede isminiz görünse bile staj sınavına girmeyiniz. Staj dosyalarınız, akademik danışmanlık öncesi toplandığı için isminiz listede görünmektedir. Listede daha sonra bir eleme yapılmamıştır.

Danışman hocası ile görüştükten sonra staj sınavına girmeyecek olan öğrenciler yukarıdaki formu doldurmayacaktır. Sehven sınava girseler ve başarılı olsalar bile staj sınav sonucu iptal edilecektir.

Staj sınavına girecek öğrencilere başarılar dileriz.