2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı güz dönemi için haftalık ders programı

Değerli Öğrencilerimiz;

-2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı güz dönemi için haftalık ders programı aşağıdadır.

-Ders programlarınızda değişiklikler ve güncellemeler olabilir. Bu yüzden programlarınızı kontrol etmeniz sizin yararınızadır. Ayrıca ilk ders ve/veya UBS üzerindeki planlanan canlı ders planınızı takip etmeniz yararınıza olabilecektir.

-Ders kaydı tamamlanan öğrencilerimiz ubs.yalova.edu.tr adresinde öğrenci bilgi ekranında yer alan ders programlarında güncellenmiş ders programlarını alabilirler.

-Dersler 5 Ekim 2020 tarihinde ubs.yalova.edu.tr adresinden uzaktan eğitim olarak başlayacak ve güz yarı yılında dersler uzaktan verilecektir.

-Harç yatırma,ders seçimi ve kayıt yenileme 28 Eylül-4 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Dosya Adı
Sosyal Hizmetler Ders Programı (2020-21 Güz Dönemi).pdf İndir Göster